Over ons

MooiVerkocht.nl is een onderneming van Corine Haaring en Den Pronk.

Corine is in 2008 gestart met MooiVerkocht.nl. Daarvoor werkte zij al meer dan 10 jaar in de makelaardij. Van 2009 tot 2014 was Corine initiatiefnemer en organisator van de Woonbeurs Westland en gaf zij vier keer het bijbehorende luxe Woonbeurs Westland Magazine uit. Ook is Corine sinds 2015 gediplomeerd interieurontwerpster. Met haar jarenlange ervaring weet zij als geen ander wat belangrijk is bij het verkopen van een woning of project.

Den is vennoot van MooiVerkocht.nl en onderneemt allerlei activiteiten in binnen- en buitenland, ook op het gebied van verkoop- en verhuurstyling. Zijn kennis en ervaring als zelfstandig ondernemer zijn een positieve bijdrage voor het bedrijf.

CH Designing

Voor professioneel interieuradvies kunt u terecht bij onze dochteronderneming CH Designing. Of u nu een nieuw ontwerp voor uw kantoor, woonkamer, slaapkamer of uw gehele woning wenst, het kan allemaal met CH Designing! Corine Haaring, gediplomeerd interieurontwerpster, gaat voor u graag de uitdaging aan om u te verrassen met een mooi ontwerp, binnen uw budget! Lees meer op de website van CH Designing.

Logo CH Designing

Casa De Marbella

Begin 2017 zijn wij gestart met nieuwe activiteiten met betrekking tot vastgoedbegeleiding in zuid- Spanje. Hiermee bieden wij maatwerk aan mensen die vastgoed willen kopen of verkopen. Daarnaast bieden wij verhuurdiensten aan in de “verborgen schat” van Jardines del Mar. Dit complex ligt in Marbella op ongeveer 1 minuut wandelen van het strand en op loopafstand van alles wat u maar wenst. Neem een kijkje op de website van Casa De Marbella.