Verkoopstyling

Uw woning is gemiddeld 8 tot 15% meer waard en sneller verkocht met MooiVerkocht.nl

Laat uw woning professioneel stylen om het maximale uit de verkoop van uw woning te halen.

De eerste indruk van een woning is doorslaggevend. Deze indruk vindt al plaats als men de foto’s op Funda bekijkt. Daarom is het ontzettend belangrijk dat uw woning optimaal gepresenteerd wordt. Woningzoekenden bepalen al na een aantal foto’s of ze wel of niet met de woning verder willen. 

MooiVerkocht.nl helpt u om met een zo laag mogelijke investering, zoveel mogelijk uit de woning te halen.

Door onze jarenlange ervaring (20 jaar!) in de verkoop en verhuur van woningen weten wij wat belangrijk is bij de verkoop van uw woning. Soms zijn het slechts wat kleine aanpassingen waar u nog niet over had nagedacht. Soms zijn er wat grotere aanpassingen nodig, zoals het neutraliseren van een ruimte. Dit kan door het schilderen van een wand, het weghalen van wat inrichting of juist het toevoegen van kleine items en accessoires.

Heeft u een lege woning te verkopen? Dan kunnen wij nog een stap verder gaan door de gehele woning beet te pakken met indien nodig schilderwerk, stoffering, en het inrichten van de belangrijkste ruimtes.

Met onze jarenlange ervaring en creatieve aanpak vinden wij voor elke woning een oplossing. Wij hebben al vele woningen gestyled in onder andere het Westland, Den HaagRotterdamNootdorpPijnackerRidderkerkHendrik-Ido-AmbachtGelderlandBrabant en De Eilanden.

0
Huizen verkocht na verkoopstyling MooiVerkocht.nl

Gaat u uw woning binnenkort te koop zetten en wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw woning zijn?

Volg ons op Facebook om gratis verkoopstyling tips te ontvangen!